29 noviembre, 2019 Carlos

Posa 1 metre i mig a la vida. No em diguis que no sona bé? Així que si ets ciclista … comparteix i uneix-te a la campanya de ADECIS! Sense excuses.

La BCN-Sitges
Sou molts els que us ha sorprès el canvi de format de la Barcelona- Sitges d’aquest any. Si he de ser sincer … a mi també. Però jo he tingut el privilegi de parlar amb els responsables de l’organització de la FCC d’aquest esdeveniment i, he de reconèixer, que el canvi és més que justificat. I més quan el fantasma de la seva suspensió estava a l’aguait i més a prop del que ens podem imaginar.

La fórmula final utilitzada és qüestionable segons es miri. En això no entraré. Sensibilitats i opinions n’hi ha per a tots els gustos. Així que poc puc fer en aquest aspecte.

Però si la fórmula utilitzada no és vàlida o es pot millorar, de ben segur que l’any que ve des de la FCC es prendran les mesures oportunes. Això sí, sempre que les autoritats competents no es treguin algun as de la màniga i posin més pals a les rodes perquè aquesta iniciativa segueixi endavant.

1 metre i mig

Prou De Excuses! Uneix-te A La Campanya De Posa 1 Metro I Medi A La Vida
Per buscar excuses que no sigui. Podem descarregar tota la nostra fúria en contra de la FCC pel que ha fet o en els clubs que us han negat la inscripció. I també podem insultar i desgañitarnos en contra de les autoritats competents per les traves que han posat a la celebració d’aquest esdeveniment reivindicatiu per reclamar la pràctica d’un ciclisme segur. Però no ens enganyem: tot això són excuses de mal pagador.

La solució està en nosaltres mateixos. Així que deixar-vos d’històries per no dormir. La reivindicació d’un ciclisme segur no acaba amb la lectura d’un manifest a Sitges, a Barcelona oa Madrid. Que il·lús és el que s’ho cregui. Això només és el principi, perquè aquesta reivindicació és una aptitud i una actitud de cada un al llarg de tot l’any.

1 metre i mig

Així que de moment us proposo que us uniu a la campanya de «posa 1 metre i mig a la vida» que promou ADECIS i penjar en els vostres perfils de xarxes socials, de blocs, webs i whastapp algun dels logos que us adjunto. És igual que estiguis a Barcelona a Madrid oa Sevilla. Aquesta reivindicació no entén de ciutats o de territoris. Només entén que hem de conscienciar d’aquesta necessitat al nostre entorn, especialment al no usuari de la bicicleta, per poder arribar als nostres governants perquè ens tinguin en compte.

1 metre i mig

1 metre i mig

1 metre i mig

No us heu posat molts de vosaltres la bandera francesa en el vostre perfil per la repulsa davant alguna cosa que us ha generat repulsa? Doncs no us avergonyiu de mostrar a tothom que sou ciclistes, no us avergonyiu de demostrar que lluiteu pels vostres drets com a individus i com a ciclistes, no us avergonyiu per reivindicar un bé comú.

Uneix-te a aquesta iniciativa de «posa 1 metre i mig a la vida» i inunda el teu entorn amb aquests logos. Sense complexos. Amb il·lusió. Amb passió. Amb convicció.

Proposta Transgressora La BCN-Sitges
I si algú ve sense dorsal, què passa? Com en tota marxa cicloturista, tant l’organització com les autoritats que regulen el trànsit, en el cas de la Barcelona- Sitges són els Mossos d’Esquadra, tenen el deure d’expulsar de la marxa a tot aquell individu que vagi sense el dorsal acreditatiu .

Què passaria si vinguessin els 2.500 ciclistes que falten de l’total de participants de l’any passat i se sumaran als 1.700 inscrits? Bona pregunta! Quin marró tindrien per dir-los que no poden participar.

1 metre i mig

Això si que seria una demostració de força com a col·lectiu. Encara estant en el país que som, sona més a utopia que a realitat. Així que ja que això és una cosa irreal que pugui passar, al menys sumar-vos a la campanya de ADECIS de «posa 1 metre i mig a la vida». És simbòlica pensaràs. Doncs si, però menys dóna una pedra.

Dóna-li a l’em-agrada, posa’t el logotip i comparteix entre els teus cercles de contactes i «posa 1 metre i mig a la vida». Si tens algun dubte m’ho dius a mi els teus comentaris. Estaré encantat de contestar-los.

SECCIÓ CICLISTA ROCAFORT DE QUERALT


Uneix-te a un dels millors grups ciclistes de la Conca de Barberà.


Contacta amb nosaltres mitjançant el nostre email o emplena el nostre formulari de contacte
.