RACONS DE LA CONCA
MARXA RACONS 2014
PRESENTACIÓ
RECORREGUT I PERFIL
REGL./INSCRIP/CONTAC
CLASSIFICACIONS
FOTOS RACONS
EL NOSTRE CLUB
ACTIVITATS 2015


 
XVII Marxa Racons de la Conca  4 de Maig del 2014
 
 
                                        
Estimats ciclistes, amants de l'esport i la natura, ben segur que ja teniu ganes de tornar a pedalar i oblidar-vos del dia a dia, deixar de banda la crisi i pensar en positiu. Us proposem treure totes les cabòries del cap i gaudir a fons de la nostra afició.
Des de la SCCP Rocafort, volem contribuir a fer-vos passar una bona estona, participant en la XVII Marxa Cicloesportiva Racons de la Conca. Estarem encantats d'acollir-vos el proper 5 de maig.
Aquest any, continuarem amb el format de doble circuit. El curt pensat per a ciclistes que volen gaudir tant de l'esforç com del paisatge, amb un recorregut a l'abast de 109 quilòmetres i sense colls durs.
L'altre recorregut, el llarg, amb dues parts diferenciades. La primera que coincideix amb el curt i una segona part amb els trams més exigents que donen el nom de Racons.
En els seus 152 quilòmetres visitarem els racons de la nostra comarca i també donarem un tomb per alguns indrets de comarques veïnes com el Baix Camp, l'Urgell i les Garrigues.
Gaudirem de la bellesa del Coll de Prades per el cantó de l'Espluga. Pujarem els 3-4 quilòmetres de les Crestes de la Llena. Ens deixarem caure i circularem sense masses dificultats fins al coll de Forès .
Cap al final quedarà llesta en el Collet de les Pinyes, que tornem a recuperar, últim obstacle per encarar l'arribada a Rocafort de Queralt.
En resum, una marxa que esperem no deixi a ningú indiferent.
Amb una organització que té com objectius, vetllar per la seguretat de tots i gaudir d'una jornada d'esport.
Amic i amiga, estem treballant per donar-vos una Marxa que estigui a l'alçada d'una prova del Circuit de Llarga Distància de la Federació Catalana de Ciclisme. Tenim la voluntat de dignificar el Circuit i fer-nos mereixedors de formar part d'aquest selecte grup de proves.

T'esperem el proper 5 de maig de 2013 !!

                                                  SCCP Rocafort de Queralt

Establiment col.laborador amb
la XVII Racons de la Conca
S.C.C.P. Rocafort de Queralt  | cciclista@scrocafort.com