RACONS DE LA CONCA
MARXA RACONS 2014
PRESENTACIÓ
RECORREGUT I PERFIL
REGL./INSCRIP/CONTAC
CLASSIFICACIONS
FOTOS RACONS
EL NOSTRE CLUB
ACTIVITATS 2015


SALUTACIÓ DE LA MARXA RACONS DE LA CONCA 2014 . 

 Amics i amigues amants de l'esport del pedal, un cop deixem enrere les Festes de Nadal 2013, ens posem mans a l'obra per fer-vos arribar un cop més; i ja en  van divuit, la nostra    marxa. Esperem que gaudiu del nostre esport, de la natura de la qual podem presumir i dels amics que estem esperant la vostra visita.

En l'edició d'enguany arribem a la majoria d'edat, divuit anys ens donen l'autoritat per presentar-vos un circuit el suficientment atractiu per a que guardeu un bon record de la vostra visita a les nostres contrades.

La XVIII Marxa Racons de la Conca, que aquest any us presentem, creiem que és molt  digna d'ocupar un gran  lloc en el Circuit de Llarga Distància.

Aquest any, presentem un circuit dur i atractiu; aprofitant, un cop més, els llocs d'interès que ens ofereixen les comarques veïnes. Enguany ens endinsarem, per primer cop, a la comarca de l'Alt Camp.

Començarem pedalant  vint-i-quatre quilòmetres , per carretera favorable ,de Rocafort fins a la població de La Riba. En aquesta població ja afrontarem les primeres rampes d'entre el 6% i el 8%. Seguirem vorejant el riu Brugent, ja en clara tendència cap amunt. Després de superar uns percentatges entre el 7 i el 10% arribarem a la bonica població de Farena. Un cop passada aquesta, a uns 3 quilòmetres ens trobarem amb una rampa de 500 mts. que começa amb un 10% i arriba fins al 17%. Des d'aqui tindrem uns 8-9 quilòmetres per recuperar, tot baixant fins a la vila de Capafons. Després pujarem uns 4 Qms en un tram de certa duresa; al final del qual trobarem el primer avituallament on recuperar forces. Continuarem  per un terreny més suau i de seguida ens toparem amb la vila vermella de Prades. Des d'aqui, trencarem cap a Albarca - Ulldemolins i Vilanova de Prades aprofitant les meravelloses vistes de la Serra del Montsant.

Des de Vilanova de Prades recuperem, poc a poc, la ruta tradicional d'altres anys passant per L'Espluga-Blancafort i Solivella. Passats 4 Qms de Solivella arribarem al trencall on separem la Ruta A i la Ruta B. La Ruta B enfilara directament cap a Rocafort i la ruta A, pels més valents, continua per les ja conegudes pujades de Forès i el Collet de les Pinyes (17%).

Com veieu, la Racons de la Conca, té de tot; però, sobretot, la tranquil.litat de les nostres carreteres, la natura quasi verge de les nostres contrades i tots els elements que conviden a gaudir i assaborir del nostre esport; fent-nos, encara que sigui per una estona, oblidar l'estrès acumulat.

 Des de l'Organització, estem disposats a fer el possible per a que passeu una jornada inoblidable. Amics i Amigues amants del ciclisme US ESPEREM EL PROPER 4 DE MAIG A LA NOSTRA 18ena.MARXA RACONS DE LA CONCA!!!

 

 

 

 

 

S.C.C.P. Rocafort de Queralt  | cciclista@scrocafort.com